top of page
iStock-514343401.jpg

Ouderbijdrage schooljaar 2021-2022

Beste ouders/verzorgers,

 

Het schooljaar is alweer een paar weken bezig en wij als oudervereniging zijn al druk met het bedenken van allerlei leuke activiteiten voor komend schooljaar.

Als oudervereniging zetten wij ons in om het schooljaar nog leuker te maken!

Naast veel leren, is het belangrijk dat de kinderen een leuke en gezellige tijd op school hebben.

 

Met Sinterklaas en kerst organiseren wij een grote activiteit inclusief een cadeautje. Een knallend Carnavalsfeest met deelname aan de kinderoptocht. Ook de paashaas komt ieder jaar langs. Daarnaast krijgen de kinderen op een mooie zomerdag een ijsje, worden onze communicanten en schoolverlaters in het zonnetje gezet, helpen wij de school waar nodig en komt er dit schooljaar een spetterend eindfeest!

 

Om dit allemaal mogelijk te maken is uw ouderbijdrage hard nodig. Deze bijdrage is vrijwillig, maar zeker noodzakelijk om al deze leuke extra activiteiten te kunnen organiseren.

Voor het schooljaar 2021/2022 bedraagt de ouderbijdrage €15 per kind

 

U kunt de ouderbijdrage voor 1 november a.s. overmaken op rekening NL39INGB00044.04.670 ten name van Oudervereniging BS de Ganzerik. Heel belangrijk is dat u de naam, achternaam en de groep van uw kind vermeldt!

Eventueel bieden wij u de mogelijkheid het bedrag bij de leerkracht in te leveren. Dit svp in een dichte envelop, voorzien van naam en groep

 

Indien nodig kunt u een verzoek indienen bij Stichting Leergeld, aangezien de activiteiten worden georganiseerd door ouders en niet door school.

 

Wij hopen er ook dit jaar weer een leuk en gezellig jaar van te maken.

 

Groeten,

De Oudervereniging

 

Hanneke Veeneman  (Voorzitter OV BS de Ganzerik)                    

Nicole Fuyt (Penningmeester OV BS de Ganzerik nicole2005@home.nl)

Daisy de Veen

Danka Knops

Marco Dormans

Melissa Meyer

Marjos Daniels

Truus Baltussen

bottom of page