top of page

ISY-School

We gebruiken al een paar jaar ISY school om u te informeren over activiteiten en nieuwsberichten  

van onze school. Sinds dit schooljaar hebben we dit uitgebreid met de oudergesprekken en het

overblijven. 

 

Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten of niet hebt ontvangen kunt u hier een nieuw aanvragen.

Nadat u uw e-mailadres heeft ingevuld ontvangt u via email een nieuw wachtwoord.

 

Overblijftegoed inkopen

U dient uw kind(eren) te registreren in de overblijfmodule van Isy

Een overblijfbeurt kost €1,50. Per bestelling worden er € 0,50 administratiekosten in rekening gebracht. 

Het door u gekochte tegoed gebruikt u om de overblijfbeurten van uw kind(eren) te betalen. Kinderen die overblijven zonder dat ze zijn aangemeld, worden door de school alsnog aangemeld waarna u een bericht van Isy ontvangt. Het is voor de veiligheid van uw kind(eren) van belang dat hij/zij op de juiste manier wordt aangemeld.  Het zou namelijk kunnen voorkomen dat leerlingen het schoolterrein verlaten en ze, omdat ze niet voor overblijven zijn aangemeld, niet worden gemist. 
 

Hebt u uw kind aangemeld en is het ziek, dan kunt u hem/haar voor 11.30 uur afmelden via Isy. Doet u dat niet, dan wordt het tarief voor die overblijfbeurt toch bij u in rekening gebracht.


Isy kijkt regelmatig of u over voldoende tegoed beschikt om de ingeplande overblijfbeurten voor 2 weken te betalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangt u van Isy een bericht met het advies nieuw tegoed te kopen. Als u dan geen tegoed bijkoopt, ontvangt u weer een bericht wanneer uw tegoed niet voldoende is om de komende week te voldoen. Mocht u dan geen nieuw tegoed kopen, dan waarschuwt Isy u op het moment dat uw overblijftegoed nog maar 1 overblijfbeurt dekt. Als u meer overblijfbeurten gebruikt dan u tegoed hebt gekocht, dan blokkeert Isy uw overblijfaccount.  U mag dan geen gebruik meer maken van het overblijven tot u uw kind weer aanmeldt en het tekort hebt aangevuld. 

Wij gaan er echter vanuit dat u het niet zover laat komen.


U kunt deze handleiding ook bekijken in een video filmpje. Bij vragen kunt u terecht bij Isy op nummer 0800 56 666 65 of via email .

 

Uitnodiging voor het oudergesprek  

Dit gaat als volgt:

 

U ziet nu de naam van uw kind met daarachter de datum en tijd tot waarop u kunt inschrijven. Klik op ‘maak een keuze’. In het volgende scherm ziet u alle beschikbare keuzemogelijkheden. Vink 1 keuze aan, deze is meteen definitief! U ontvangt geen bevestiging van de leerkracht. U kunt altijd via de knop oudergesprekken terugkijken wanneer uw gesprek is ingepland (mits u bent ingelogd).

ISY-logo2016-liggend-800px-300x117.png

Inloggen

bottom of page